Cultuurpixels
Facebook
Instagram

Borduurpakketten - Patronen - Cadeaus

Molen De Valk
Zijlpoort
Molen De Put

Welkom!


Wat is een Cultuurpixel?

Cultuurpixels© is een merk dat cultuur en erfgoed in beeld brengt door middel van geweldige, kleine borduurpakketten en -patronen. De cultuur in pixels, verspreid op een creatieve manier! Help mee en start met jouw eigen Cultuurpixel. Zo verspreidt je niet alleen cultureel bewustzijn, maar heb je ook een uniek aandenken aan jouw (vakantie)reis of jouw eigen woonplaats.


Welke Cultuurpixels(verkooppunten) zijn er op dit moment?

Door op de galerij knop te drukken kom je bij het huidige aanbod Cultuurpixels. Hier komen natuurlijk steeds weer nieuwe pixels bij! Er zijn losse patronen en complete borduurpakketten op de markt.

Op dit moment zijn de pixels te koop via Etsy, diverse markten en het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht!


Als cadeau (voor jezelf of voor die leuke housewarming)?

Ben je zelf niet in de gelegenheid om een Cultuurpixel te borduren, maar wil je er wel graag een hebben of cadeau geven? Dat kan door een bestelling te plaatsen waarbij je een kant-en-klare Cultuurpixel thuisgestuurd krijgt, handgemaakt door met liefde. Wees er wel op tijd bij, want zo'n uniek cadeau ligt natuurlijk niet op voorraad!


Cultuurpixels groeit!

Je kunt Cultuurpixels ook steunen en helpen groeien met een donatie via Patreon.com. Klik daarvoor op de Patreon knop en leer meer over de unieke beloningen die hier aan verbonden zijn, zoals korting, gratis pdf-patronen en stemrecht voor nieuwe patronen! Met jouw steun maak ik weer nieuwe Cultuurpixels!


Groothandelverzoeken

Cultuurpixels zijn ideaal voor in winkels en musea. Voor meer informatie en verzoeken klik je op de knop Groothandels.

2019 © Cultuurpixels, alle rechten voorbehouden. KvK: 65838513. Cultuurpixels is onderdeel van het handwerkbedrijf Manon Decoraties. Ga voor meer informatie over Manon Decoraties en haar voorwaarden/privacyverklaring naar www.manondecoraties.nl. Cultuurpixels is part of the handwork company Manon Decoraties. Go to our website for more information about Manon Decoraties and its shop policy.