Workshops en Feestjes
Facebook


Handwerk - Cadeaus - Accessoires - Decoraties - Workshops

Instagram

Workshopaanbod

Rolt deze koffer binnenkort naar jou?

Carina: "Wij hebben een super leuke workshop gehad van Manon voor het partijtje van onze dochter die 9 jaar werd. De meiden hebben allemaal een mooie bullet journal gemaakt. Ze waren allemaal heel blij met hun boekje. Manon heeft heel veel keuze in kleuren, decoratie etc. En het was gewoon heel gezellig en relaxed!"


Ouders van Femke: "We vonden het zeer geslaagd. De meiden wilden na twee uur nog niet stoppen met knutselen. Er was veel keuze qua papier en kleur; dat maakte het extra leuk. De sfeer was prima!"

Probeer het zelf!

Manon Decoraties maakt niet alleen zelf de leukste goodies, maar staat ook klaar voor iedereen die het zelf wil proberen! Er zijn verschillende workshops te boeken, voor jong en oud, meiden en jongens. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Bullet Journal maken,  vrolijke hangers of een stoere robot. Workshops voor volwassenen zijn in ontwikkeling,  zoals een leren reisdagboek maken of cactussen haken voor beginners.


Goede begeleiding

Naast mijn werk voor MD geef ik gastlessen en workshops in diverse musea en bij andere organisaties. Het werd dus hoog tijd dat ik ook zelf workshops ging aanbieden via MD! Met een succesvolle handwerkwinkel bij de hand, een groot hart, veel geduld en een passie voor lesgeven, weet ik mijn groepen goed te begeleiden tijdens mijn workshops. Ik heb ook veel ervaring met het geven van workshops aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Ik haal ontzettend veel plezier uit edutainment: leren terwijl je speelt/doet. Onderwijs met je handen staat bij mij hoog in het vaandel en ik probeer de creativiteit in elk kind naar boven te halen. Ik ben klaar voor een gezellige middag, jij ook?


Manon Decoraties is Kidsproof bevonden en in het bezit van een EHAK certificaat van het Oranje Kruis.

2019 © Manon Decoraties, alle rechten voorbehouden