Geboortekaartjes

Geboortekaartjes


MD heeft een eigen serie geïllustreerde geboortekaartjes. De herkenbare beer van mijn eerdere kerstornamenten steelt voortaan de show op maarliefst vier verschillende ontwerpen voor unieke geboortekaarten en wenskaarten. Deze vrolijke illustraties zijn gemaakt met waterverf en fineliners en zijn vervolgens gedigitaliseerd. Manon Decoraties heeft pakketten voor elke beregezellige familie! Van kleine oplages zonder enveloppen, tot complete verzendpakketten inclusief enveloppen en postzegelsetjes. Lees snel verder en ontdek wat bij jullie past! Zoek je een individuele wenskaart om een trots gezin te feliciteren? Klik dan hier.


Een uniek kaartje voor een bijzonder moment


Er zijn op dit moment vier standaard ontwerpen beschikbaar:

-De Herfstbeer

-De Winterbeer

-De Lentebeer

-De Zomerbeer


Dit zijn ontwerpen waarvan de voorkant en binnenkant al geïllustreerd zijn, zodat je alleen nog de geboortegegevens in hoeft te vullen. Natuurlijk is de tekst helemaal naar eigen wens in te vullen en kun je tijdens de correctieronden verzoekjes doorgeven voor een verandering in compositie! Het kaartje hierboven is een voorbeeld. Wil je bijvoorbeeld een extra beertje op de kaart wanneer er al een zus of broer in de familie aanwezig is? Scroll snel verder voor alle mogelijkheden!

Standaard inbegrepen :

 • Kaartontwerp naar keuze (excl. envelop). Formaat: 13.5x13.5cm, 350grams kaartpapier, dubbele  vierkante wenskaart met middenvouw. Papier met FSC Mix Credit label. Duurzaam dus!
 • 2 correctieronden voor het perfecte resultaat. Hierbij pas ik alles nog gratis aan naar wens.
 • 1 digitale definitieve proefdruk na bekendmaking definitieve geboortegegevens.
 • Drukken geboortekaartjes
 • Opsturen geboortekaartjes naar thuisadres


Leuke extra's :

 • Bijpassende postzegels
 • Ruime keuze in gekleurde enveloppen
 • Stapelkorting bij meer kaarten
 • Commissies voor nieuwe illustraties!Werkwijze:

Fase 1:

 1. Kies een kaartontwerp.
 2. Overleg over compositie en tekst.
 3. Voorbereiden bestelling. Ik ontvang het definitieve aantal te bestellen geboortekaartjes (en of enveloppen/postzegels).


Fase 2:

 1.  Baby geboren! Ik ontvang de definitieve geboortegegevens en vul deze direct in op het afgesproken ontwerp. Ik stuur een digitale proefdruk, die ik na jullie bevestiging en ontvangst van betaling opstuur naar de drukker.
 2. Ik regel direct dat alle kaartjes gedrukt worden  en naar jullie thuisadres gestuurd worden. Dit neemt 3-5 werkdagen in beslag, afhankelijk van de snelheid van de post. Mijn drukkerij is open tot 21:00 's avonds. Ik kan theoretisch hierdoor tot 20:00 een kaartontwerp definitief maken zodat het nog binnen 3 daaropvolgende dagen kan opsturen  naar het thuisadres. Houd rekening met langere levertijd in  het weekend. Spoedpost is mogelijk.

Extra optie 1 - Kies een bijpassende envelop:

 • Mijn geselecteerde enveloppen zijn van luxe kwaliteit en gemaakt van 105grams 105 grams papier met Vergure en Viltmarkering. Dit papier heeft tevens het FSC Mix Credit: papier dat bestaat uit een combinatie van materiaal uit FSC-gecertificeerde bossen, FSC Controlled Wood en/of gerecycled materiaal. Duurzaam en verantwoord dus!
 • Deze enveloppen zijn 14x14cm.
 • Zit jouw envelopkleur hier toch niet helemaal bij? Stuur mij een berichtje met de kleur die je zoekt, dan kijk ik of dit alsnog mogelijk is! Er zijn namelijk allerlei mogelijkheden in pastel, kraft, wit en marmer. Deze alternatieven vallen onder dezelfde prijzen. Stuur me gerust een kleurenspectrum, dan vind ik een passende kleur bij jouw kaart.

Extra optie 2 - Maak het af met een eigen postzegel!


Om jouw geboortekaartjes de wereld in te sturen heb je toch al snel veel  postzegels nodig... Hoe leuk is het om deze 'must' op een leuke manier bij jouw unieke kaartje te laten passen? Kies dan voor de optie 'eigen postzegelset' van pakket 3.  Dan krijg je een vrolijke set postzegels thuis met een ontwerp naar keuze (of een babynaam!). Hoef je daar ook niet meer aan te denken, jullie hebben wel genoeg aan het hoofd!

Pakket 1

Een x-aantal losse geboortekaartjes

Pakket 2

Een x-aantal losse geboortekaartjes inclusief gekleurde enveloppen

Pakket 3

Een x-aantal losse geboortekaartjes inclusief gekleurde enveloppen & bijpassende postzegels

Aantal

Totaalprijs

25 stuks

€70

50 stuks

€80

75 stuks

€90

100 stuks

€100

125 stuks

€110

150 stuks

€120

Aantal

Totaalprijs

25 stuks

€90

50 stuks

€105

75 stuks

€125

100 stuks

€140

125 stuks

€160

150 stuks

€175

Aantal

Totaalprijs

25 stuks

€122

50 stuks

€169

75 stuks

€221

100 stuks

€242

125 stuks

€294

150 stuks

€341

Geen stress, alles wordt geregeld


- Dankzij de korte verzendtijd heb jij alles snel in huis. Ook wanneer de baby eerder komt dan gepland. Ik sta klaar om jullie te helpen wanneer dit nodig is.

- Geen extra zorgen met het lastminute schrijven van al die  adressen. Kies je voor de optie met enveloppen? Dan worden deze in overleg eerder toegestuurd. Dan kun je op je gemak beginnen met schrijven.  Dit geldt natuurlijk ook voor de optie met postzegels. Jij ontvangt dan   een pre-party pakket om alles lekker voor te bereiden!

-  Kleine familie/vriendenkring? Geen probleem.  Ik druk de  kaartjes al vanaf  25 stuks.  Grote plannen? Bij hogere afname wordt de prijs per kaart lager.   


Aanvullende voorwaarden:


 • Omdat jouw bestelling een opdracht op maat is, zal ik er vanaf het begin al veel tijd en liefde in steken. Daarom dient er bij iedere bestelling een aanbetaling te worden gedaan nog vóór dat de definitieve geboortegegevens bekend zijn en de bestelling wordt geplaatst bij de drukker. Het resterende bedrag wordt in rekening gebracht na de geboorte van jullie kleine spruit. Aanbetaling pakket 1: €25.

  De enveloppen en postzegels zijn niet standaard op voorraad. Bij het bestellen van pakket 2 of 3 worden de enveloppen en postzegels eerder definitief besteld dan de geboortekaartjes, vanwege  langere levertijden. Daardoor geldt er voor deze pakketten een hogere aanbetaling dan bij pakket 1.
  Aanbetaling pakket 2+3: 50% van de totaalprijs.


 • Totaalprijzen zijn exclusief verzending van het totaalpakket naar het opgegeven thuisadres. De prijs voor een pakketje aan huis is €4,25. Eerdere levering van enveloppen en/of postzegels aan het opgegeven thuisadres is altijd gratis.


 • De prijzen van Pakket 1, 2 en 3 zijn geldig t/m 31 december 2021, i.v.m. de jaarlijkse prijsstijgingen van de drukkerij en de postzegels van Postnl.


 • Heb je minder postzegels nodig dan het aantal kaarten met envelop? Of minder kaarten dan hierboven aangegeven? Dan maak ik gratis een offerte voor je op maat. De postzegels komen altijd per 5 of 10.


 • Stuur mij gerust vrijblijvend een bericht voor een gratis offerte, advies of eventuele vragen