Over MD

Laten we een nieuw verhaal beginnen!


Als archeoloog ken ik het belang van verhalen en weet ik hoe elk object een verhaal kan vertellen of maken. De dingen die ik maak leven lang, of zelfs voor eeuwig. Mijn planten zullen de makkelijkste planten zijn die je ooit hebt gehad en in mijn journals kun je gedachten opschrijven die altijd blijven bestaan! Mijn haakwerk zal je opwarmen in de winter, of je hart verwarmen tijdens vrolijke zomerdagen. Met mijn borduurpakketten en -patronen van Cultuurpixels koester je een herinnering aan een mooie stad of reis. Maar laat het de reden zijn om een nieuw verhaal te beginnen. Het kopen van mijn werk begint een nieuw verhaal over wie jij zelf bent :)


Maar dit alles maakt niets uit als je mijn handwerk ook cadeau kunt doen aan iemand anders. Ik streef ernaar om het perfecte, unieke en speciale cadeau te maken, waarvan je trots kunt zijn dat je het mag geven aan je vrienden. Elk product bevat mijn liefde voor handwerk. Laat mij deze liefde ook met jou delen. Ik wil die glimlach zien! Laat mijn werk die speciale momenten markeren, en zie hoe iets kleins dat verhaal voor altijd kan vasthouden.


Ik richtte MD op in  2015. Sindsdien maak ik iedereen blij met mijn handgemaakte producten. Het beste aan mijn werk? Mijn eigen creativiteit stimuleren door er anderen blij mee te maken. Vanaf het begin is MD een groot succes en ik werk er elke dag weer met plezier aan.


Welkom op mijn website. Ik hoop dat je leuke dingen tegenkomt. Voor jezelf, of voor die ene speciale persoon!


Liefs, Manon


p.s. Manon Decoraties beheert ook het merk Cultuurpixels©, dat borduurpakketten van de Nederlandse cultuur uitbrengt. Klik hier voor meer informatie!

Waarom mijn producten?


Twijfel je nog? Hieronder zijn 3 redenen waarom velen al eerder voor mijn producten hebben gekozen!

STEUN HANDWERK


Ben jij die massaproductie ook zo beu en wil je iets wat met aandacht en liefde is gemaakt? Koop dan handwerk. Dan weet je zeker waar jouw product vandaan komt en welke maker er achter schuilt!

KOOP KWALITEIT


Weet wat je koopt. Al mijn producten worden zorgvuldig gemaakt naar de veiligheidsstandaard en/of duurzaamheidsnormen. Bij mijn producten vind je uitgebreide informatie over gebruikte materialen. Ook fijn wanneer je het cadeau doet!

BEN UNIEK


Geen product is hetzelfde bij handwerk en heeft zijn eigen charme. Of bestel eens een rare kleur of creatie! Niemand zal zo'n gaaf product hebben als jij. Jouw keuze maakt jouw uniek.

Blije mensen over de hele wereld!


Lees hieronder de ervaring van een aantal mensen die jou voorgingen.