Workshops en Feestjes

Workshopaanbod

Ik ben verhuisd van Leiden naar Waddinxveen! Kijk bij de workshoppagina's in welke regio ik langskom.

Probeer het zelf!

Manon Decoraties maakt niet alleen zelf de leukste goodies, maar staat ook klaar voor iedereen die het zelf wil proberen! Er zijn verschillende workshops te boeken, voor jong en oud, meiden en jongens. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Bullet Journal maken,  vrolijke hangers of een stoere tekenrobot. Workshops voor volwassenen zijn in ontwikkeling,  zoals een leren reisdagboek maken of cactussen haken voor beginners.


Goede begeleiding

Naast mijn werk voor MD sta ik voor de klas. Met een succesvolle handwerkwinkel bij de hand, een groot hart, veel geduld en een passie voor lesgeven, weet ik mijn groepen goed te begeleiden tijdens mijn workshops. Ik heb veel ervaring met het geven van workshops aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Ik haal ontzettend veel plezier uit edutainment: leren terwijl je speelt/doet. Onderwijs met je handen staat bij mij hoog in het vaandel en ik probeer de creativiteit in elk kind naar boven te halen. Ik ben klaar voor een gezellige middag, jij ook?


Manon Decoraties is Kidsproof bevonden door Kidsproof Leiden!

Rolt deze koffer binnenkort naar jou?

Carina: "Wij hebben een super leuke workshop gehad van Manon voor het partijtje van onze dochter die 9 jaar werd. De meiden hebben allemaal een mooie bullet journal gemaakt. Ze waren allemaal heel blij met hun boekje. Manon heeft heel veel keuze in kleuren, decoratie etc. En het was gewoon heel gezellig en relaxed!"


Ouders van Femke: "We vonden het zeer geslaagd. De meiden wilden na twee uur nog niet stoppen met knutselen. Er was veel keuze qua papier en kleur; dat maakte het extra leuk. De sfeer was prima!"