BulletJournal

Carina: "Wij hebben een super leuke workshop gehad van Manon voor het partijtje van onze dochter die 9 jaar werd. De meiden hebben allemaal een mooie bullet journal gemaakt. Ze waren allemaal heel blij met hun boekje. Manon heeft heel veel keuze in kleuren, decoratie etc. En het was gewoon heel gezellig en relaxed!"

Kinderworkshops

BULLET JOURNAL - workshop


Tijdens deze workshop maak je zelf een Bullet Journal (BuJo), van begin tot eind! Kies een unieke print uit en maak jouw eigen originele kaft! Bind vervolgens met touw bladzijden aan de kaft en creëer zelf een stevige en duurzame BuJo. Daar stoppen we niet... hierna gaan we aan de slag met de binnenkant!


Met behulp van verschillende stencils, pennen, stiften, potloden en markers maak jij jouw eigen planner. Vul jij jouw BuJo met lekkere recepten, mooie horoscopen, wijze quotes, een tuinagenda of gebruik jij jouw BuJo het liefst gewoon als agenda? Alles kan! Tijdens de workshop liggen er voorbeeld-BuJo’s op tafel ter inspiratie en heb je keuze uit vele papiersoorten en schrijfgerei. Na afloop ben jij de trotse eigenaar van jouw eigen bullet journal.


BuJo’s zijn een echte rage om jouw agenda in bij te houden, je doelen in op te schrijven of om gewoon creatief bezig te zijn. Overal liggen hippe BuJo’s in de winkel in verschillende prints. Dit is je kans om zelf aan de slag te gaan en een unieke BuJo vol herinneringen te maken!


Kosten:

Optie A: €85 per feestje (tot 8 kinderen) 

Optie B: €100 per feestje (tot 10 kinderen)


Leeftijd:

8-12 jaar (groep 5 en hoger, we werken met 'meten')


Duur:

2 uur (excl. opbouw/afbouw circa 15min)


Inbegrepen:

-Professionele begeleiding.

-Materiaal en gereedschap waarmee elk kind zelf een unieke BuJo kan maken.

-Materiaal en schrijfgerei om de BuJo vanbinnen mee te versieren

-Elk kind neemt zijn/haar eigen BuJo mee naar huis!


Om rekening mee te houden:

-Groepen groter dan 10 kinderen alleen mogelijk in overleg. Boven de 10 kinderen  €10 per extra kind.

Locatie:

Deze workshop vindt plaats bij de jarige thuis of op een door de ouders aangewezen locatie. Deze workshop wordt aangeboden in regio Leiden en omstreken. Onder regio Leiden en omstreken vallen alle plaatsen in een straal van circa 20km vanaf het Stationsplein in Leiden. In overleg kom ik natuurlijk ook naar andere plaatsen!


Voor plaatsen buiten gemeente Leiden wordt een reiskostenvergoeding van €0.25 per kilometer gerekend vanaf de Kraaienhorst in Leiden. Voor locaties binnen Leiden wordt geen reiskostenvergoeding gerekend. 


Voorwaarden:

-Tijdens deze workshop dient er altijd minimaal één volwassene aanwezig te blijven.

-Broertjes/zusjes kunnen natuurlijk altijd aansluiten bij de workshop, maar worden wel meegerekend in de eindprijs.

-U  ontvangt altijd een gratis en vrijblijvende offerte. Pas na het goedkeuren van de offerte wordt er een factuur gestuurd. Deze factuur maakt de reservering definitief.

-Annuleren kan gratis tot 8 dagen van tevoren. Bij annuleringen binnen 7 dagen van de gereserveerde datum wordt het volledige workshopbedrag in rekening gebracht, of wordt er een nieuwe datum afgesproken.

-Het workshopbedrag wordt afgerekend door middel van een factuur. De factuur dient betaald te worden 8 dagen voor de geboekte datum.  Hierna zullen de desbetreffende voorbereidingen getroffen worden.


Indien u meer informatie wilt over deze workshop of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via deze knop aan de linkerzijde.