Galaxies

Carina: "Wij hebben een super leuke workshop gehad van Manon voor het partijtje van onze dochter die 9 jaar werd. De meiden hebben allemaal een mooie bullet journal gemaakt. Ze waren allemaal heel blij met hun boekje. Manon heeft heel veel keuze in kleuren, decoratie etc. En het was gewoon heel gezellig en relaxed!"

Kinderworkshops

GALAXY - workshop


Tijdens deze workshop leer je hoe je een unieke, dromerige galaxy kunt ontwerpen! Met behulp van Aquatint waterverf, druppelpipetjes en sponsjes laat je kleuren door elkaar heen lopen en teken je jouw eigen sterrenhemel. We gaan aan de slag met een klein palet aan kleuren, waardoor je al snel een mooi heelal weet te maken.  Toch is elk heelal weer uniek! Omdat je niet kunt voorspellen hoe het resultaat er uit ziet, is elke creatie bij aanvang nog een verrassing.


Wat maak je?

-Drie galaxyboekenleggers om het verven te oefenen, waarvan de mooiste gelamineerd wordt na het drogen.

-Eén galaxyposter op groot formaat, waar je eventueel thuis nog gave teksten op kunt schrijven/tekenen of stempelen.


Tijdens de workshop liggen er voorbeeld-galaxies op tafel ter inspiratie en leer je stap voor stap hoe je tot een mooi resultaat komt. Na afloop ben jij de trotse eigenaar van jouw eigen galaxy poster. Klaar om ingelijst te worden!


Galaxy prints zijn helemaal hip. Je vind ze op leggings, boekenkaften, dekbedden en op posters met inspirerende quotes. Droom lekker weg bij de waterverfpatronen en verzin je eigen teksten. Doe je mee?

Kosten:

Optie A: €85 per feestje (tot 8 kinderen) 

Optie B: €100 per feestje (tot 10 kinderen)


Leeftijd:

vanaf 8 jaar


Duur:

1.5 uur (excl. opbouw/afbouw circa 15min)


Inbegrepen:

-Professionele begeleiding.

-Materiaal en gereedschap waarmee elk kind zelf 1 galaxyposter en een setje galaxyboekenleggers kan maken.


Om rekening mee te houden:

-Er wordt met verf gewerkt (Aquatint). Zorg voor oude kleren of schorten indien de kinderen jong zijn of wanneer u twijfelt over vlekvorming.  De kinderen werken op placemats. Op de tafel wordt ook een simpel knutselkleed geplaatst. Indien u meer bescherming wilt, kunt u een extra waterafstotend kleed/zeil neerleggen. Er worden géén schorten meegebracht, vanwege de kleine schaal van het  verfgebruik.

-Groepen groter dan 10 kinderen alleen mogelijk in overleg. Boven de 10 kinderen  €10 per extra kind.

Locatie:

Deze workshop vindt plaats bij de jarige thuis of op een door de ouders aangewezen locatie. Deze workshop wordt aangeboden in regio Leiden en omstreken. Onder regio Leiden en omstreken vallen alle plaatsen in een straal van circa 20km vanaf het Stationsplein in Leiden. In overleg kom ik natuurlijk ook naar andere plaatsen!


Voor plaatsen buiten gemeente Leiden wordt een reiskostenvergoeding van €0.25 per kilometer gerekend vanaf de Kraaienhorst in Leiden. Voor locaties binnen Leiden wordt geen reiskostenvergoeding gerekend. Bij goede OV-verbinding kunnen de reiskosten lager uitvallen. Ik reis graag groen!


Voorwaarden:

-Tijdens deze workshop dient er altijd minimaal één volwassene aanwezig te blijven.

-Broertjes/zusjes kunnen natuurlijk altijd aansluiten bij de workshop, maar worden wel meegerekend in de eindprijs.

-U  ontvangt altijd een gratis en vrijblijvende offerte. Pas na het goedkeuren van de offerte wordt er een factuur gestuurd. Deze factuur maakt de reservering definitief.

-Annuleren kan gratis tot 8 dagen van tevoren. Bij annuleringen binnen 7 dagen van de gereserveerde datum wordt het volledige workshopbedrag in rekening gebracht, of wordt er een nieuwe datum afgesproken.

-Het workshopbedrag wordt afgerekend door middel van een factuur. De factuur dient betaald te worden 8 dagen voor de geboekte datum.  Hierna zullen de desbetreffende voorbereidingen getroffen worden.


Indien u meer informatie wilt over deze workshop of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via deze knop aan de linkerzijde.