Robot knutselen

Let op! Deze workshop is seizoensgebonden (najaar), waardoor het mogelijk is dat deze workshop niet te boeken is op een gewenste datum, of dat deze workshop niet op korte termijn geboekt kan worden.

Kinderworkshops

STOERE ROBOTS - workshop


Tijdens deze workshop maak je zelf stoere robot van karton! Dankzij de lampjes is deze robot leuk om op de kast of op de slaapkamer te zetten als (nacht)lampje. Kies eerst een vrolijke kleur uit en beschilder jouw robotlichaam, -armen en -benen met behulp van sponsjes! Dan is het tijd om de robotonderdelen even te laten drogen.


Terwijl jouw robot werk even kort ligt te drogen, gaan wij aan de slag met een leuke tekening. Vervolgens mag je een hoofd ontwerpen. Wil je antennes, of niet? Wil je twee ogen of wordt het een cycloprobot? Tijdens de workshop is er een voorbeeld robot aanwezig ter inspiratie. Na afloop ben jij de trotse eigenaar van jouw eigen robot!


Mocht er tijd over zijn, dan mag je de robot verder versieren met glow-in-the-dark sterren, glitters en extra verf.


Let op! Vanwege de seizoenswisseling kunnen er andere lampjes gebruikt worden per workshop, waardoor het uiterlijk van de robot anders kan zijn dan op de voorbeelden.


Kosten:

Optie A: €85 per feestje (tot 8 kinderen) 

Optie B: €100 per feestje (tot 10 kinderen)


Leeftijd:

vanaf 5 jaar


Duur:

2 uur (excl. opbouw/afbouw circa 15min)


Inbegrepen:

-Professionele begeleiding.

-Materiaal en gereedschap waarmee elk kind zelf een unieke robot kan maken.

-Robottekeningen en potloden voor tijdens het drogen.


Om rekening mee te houden:

-Er wordt met verf gewerkt. Zorg voor oude kleren of schorten indien de kinderen jong zijn of wanneer u twijfelt.

-Boek workshops minimaal 2 weken van tevoren in verband met materiaalvoorraad. 

-Groepen groter dan 10 kinderen alleen mogelijk in overleg. Boven de 10 kinderen  €10 per extra kind.

Locatie:

Deze workshop vindt plaats bij de jarige thuis of op een door de ouders aangewezen locatie. Deze workshop wordt aangeboden in regio Leiden en omstreken. Onder regio Leiden en omstreken vallen alle plaatsen in een straal van circa 20km vanaf het Stationsplein in Leiden. In overleg kom ik natuurlijk ook naar andere plaatsen!


Voor plaatsen buiten gemeente Leiden wordt een reiskostenvergoeding van €0.25 per kilometer gerekend vanaf de Kraaienhorst in Leiden. Voor locaties binnen Leiden wordt geen reiskostenvergoeding gerekend. Bij goede OV-verbinding kunnen de reiskosten lager uitvallen. Ik reis graag groen!


Voorwaarden:

-Tijdens deze workshop dient er altijd minimaal één volwassene aanwezig te blijven.

-Broertjes/zusjes kunnen natuurlijk altijd aansluiten bij de workshop, maar worden wel meegerekend in de eindprijs.

-U  ontvangt altijd een gratis en vrijblijvende offerte. Pas na het goedkeuren van de offerte wordt er een factuur gestuurd. Deze factuur maakt de reservering definitief.

-Annuleren kan gratis tot 8 dagen van tevoren. Bij annuleringen binnen 7 dagen van de gereserveerde datum wordt het volledige workshopbedrag in rekening gebracht, of wordt er een nieuwe datum afgesproken.

-Het workshopbedrag wordt afgerekend door middel van een factuur. De factuur dient betaald te worden 8 dagen voor de geboekte datum.  Hierna zullen de desbetreffende voorbereidingen getroffen worden.


Indien u meer informatie wilt over deze workshop of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via deze knop aan de linkerzijde.