Tekenrobot

Kinderworkshops

Moeder: "We waren erg blij met de workshop Tekenrobots, ik heb nog nooit 10 jongens zo stil en enthousiast gezien! Ze waren dol op het spelen met de robots aan het eind en erg blij om ze mee naar huis te kunnen nemen. Een geweldige en originele workshop, ten zeerste aanbevolen.

TEKENROBOT - workshop met elektromotor


Tijdens deze workshop maak je zelf een gave tekenrobot! Met behulp van een elektromotor, kartonnen bekers en stiften zet je zelf jouw eigen robotje in elkaar. Tussendoor wordt hij natuurlijk flink gepimpt met papier, ogen en ander materiaal, zodat jouw robot uniek is.


Door het trillen van de elektromotor zal de robot gaan 'rijden' over het papier en tegelijkertijd kleurrijke lijntjes trekken. Hoe gaaf is dat? We plakken de vloer af met wit papier en schilderstape en maken samen een megakunstwerk! 

Kosten:

Optie A: €85 per feestje (tot 8 kinderen) 

Optie B: €100 per feestje (tot 10 kinderen)


Leeftijd:

6-12 jaar (groep 3 en hoger)


Duur:

1 uur (excl. opbouw/afbouw circa 15min.)


Inbegrepen:

-Professionele begeleiding.

-Materiaal en gereedschap waarmee elk kind zelf een unieke tekenrobot kan maken.

-Elk kind neemt zijn/haar eigen tekenrobot mee naar huis!


Om rekening mee te houden:

-Boek workshops minimaal 2 weken van tevoren in verband met materiaalvoorraad. 

-Groepen groter dan 10 kinderen alleen mogelijk in overleg. Boven de 10 kinderen  €10 per extra kind.

Locatie:

Deze workshop vindt plaats bij de jarige thuis of op een door de ouders aangewezen locatie. Deze workshop wordt aangeboden in regio Leiden en omstreken. Onder regio Leiden en omstreken vallen alle plaatsen in een straal van circa 20km vanaf het Stationsplein in Leiden. In overleg kom ik natuurlijk ook naar andere plaatsen!


Voor plaatsen buiten gemeente Leiden wordt een reiskostenvergoeding van €0.25 per kilometer gerekend vanaf de Kraaienhorst in Leiden. Voor locaties binnen Leiden wordt geen reiskostenvergoeding gerekend.


Voorwaarden:

-Tijdens deze workshop dient er altijd minimaal één volwassene aanwezig te blijven.

-Broertjes/zusjes kunnen natuurlijk altijd aansluiten bij de workshop, maar worden wel meegerekend in de eindprijs.

-U ontvangt altijd een gratis en vrijblijvende offerte. Pas na het goedkeuren van de offerte wordt er een factuur gestuurd. Deze factuur maakt de reservering definitief.

-Annuleren kan gratis tot 8 dagen van tevoren. Bij annuleringen binnen 7 dagen van de gereserveerde datum wordt het volledige workshopbedrag in rekening gebracht, of wordt er een nieuwe datum afgesproken.

-Het workshopbedrag wordt afgerekend door middel van een factuur. De factuur dient betaald te worden 8 dagen voor de geboekte datum.  Hierna zullen de desbetreffende voorbereidingen getroffen worden.


Indien u meer informatie wilt over deze workshop of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact op met mij via de groene knop.